preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST UČENICIMA OSMOG RAZREDA

Lista odabranih programa obrazovanja zaključava se svim kandidatima u četvrtak 7. srpnja 2022. nakon čega će u sustavu biti moguće dohvatiti prijavnicu. 

Prijavnica je obrazac koji sadrži konačnu listu prijavljenih obrazovnih programa, poredanih prema prioritetima i prenosi se u sustav osobno ili se šalje razredniku kako bi je prenio u sustav i odobrio. Prijavnicu može ispisati sam učenik sa svoga sučelja ili njegov razrednik iz osnovne škole. Učeniku se obrazac prijavnice prikazuje na kartici „Moj odabir“. Učenik obrazac prijavnice može ispisati na način da klikne na gumb „Prijavnica“ koji će mu se prikazati ispod tablice liste prioriteta. Klikom na gumb „Prijavnica“ otvara se obrazac prijavnice te je učenik može ispisati klikom na ikonu za ispis dokumenta. Učenik prijavnicu može učitati i putem mobitela te postupkom „drag and drop“ (povuci i ispusti) na način da se željeni dokument dovuče u otvoreni prozor i ispusti bilo gdje na ekranu. Zatvaranjem ovoga prozora učenik može vidjeti trenutačni status poslane prijavnice te je pregledati. Također, u slučaju da prijavnica nije prihvaćena, ovdje će se prikazati i napomena s razlogom neprihvaćanja prijavnice te učenik ima mogućnost ponovno učitati dokument u sustav.

Potpisivanje prijavnice s listom prioriteta ne jamči da će se kandidat i upisati na onaj izbor na kojemu je stekao pravo upisa u trenutku zaključavanja odabira odnosno ispisivanja prijavnice, već predstavlja njegovu konačnu odluku o poretku prijavljenih programa obrazovanja.

U petak 8. srpnja 2021.  od 8 do 9.30 sati, ukoliko učenik nije samostalno prenio u sustav prijavnicu, može je dostaviti razredniku u školu.

Objavljivanjem  konačne ljestvice poretka 9. srpnja 2022. učenicima će biti omogućeno ispisivanje upisnice na svom profilu u aplikaciji upisi.hr  koju će od 11. do 13. srpnja 2022. trebati odnijeti u srednju školu u koju su se upisali.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Kolega   datum: 1. 7. 2022.

Korisni linkovi

Tražilica

Oglasna ploča

Anketa
Koliko vremena dnevno provodiš na Facebooku?

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju