preskoči na sadržaj
Vijesti

OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

OSNOVNA ŠKOLA BRAĆE RADIĆ

            PRIDRAGA

 

18. siječnja 2021.

 

 

O B A V I J E S T

 

Obavještavaju se roditelji i skrbnici da su obvezni obaviti predupis djece u

I. razred osnovne škole.

 

 

Predupis će se obavljati u vremenu od 01. veljače  do 05. veljače 2021.. godine u Osnovnoj školi braće Radić Pridraga, kod pedagoginje.

 

 

Obvezu predupisa u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2021./2022. imaju djeca koja do 01. travnja 2021. godine navršavaju 6. godina života.

Potrebni podaci su: ime i prezime djeteta, ime oca i majke, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja – prebivalište – boravište, OIB, JMBG te broj telefona ili mobitela.

 

 

Za dijete koje će do kraja tekuće godine navršiti šest godina, a nije školski obveznik roditelji odnosno staratelji ako to žele mogu najkasnije do 31. ožujka tekuće godine podnijeti zahtjev Uredu za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika za prijevremeni upis.

 

 

Zahtjevi za prijevremeni upis djeteta u prvi razred osnovne škole roditelji (skrbnici), podnose Upravnom odjelu za povjerene poslove državne uprave na Obrascu 6, a za dijete koje je bilo uključeno u predškolski program osim zahtjeva dostavlja se i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.  Zahtjev i Obrazac se nalaze na web stranicama Zadarske županije, Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave pod linkom Obrasci, Odsjek za društvene djelatnosti, Pododsjek za obrazovanje, kulturu i šport.   Zahtjevi sa pripadajućom dokumentacijom mogu se dostaviti i skenirani Uredu na e-mail marjana.reljic@zadarska-zupanija.hr, ili na adresu: Zadarska županija, Upravni odjel za povjerene poslove državne uprave, Odsjek za društvene djelatnosti, Zadar, Josipa Jurja Strossmayera 20.

 

Datumi sistematskog  pregleda, laboratorijske pretrage i procjena psihofizičkog stanja djece biti će naknadno objavljeni.

 

O upisu u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2021./2022. roditelji/skrbnici biti će naknadno obaviješteni.

 

 

                                                                                                          Stručni suradnik -pedagog:

                                                                                                          Ivana Kolega, prof.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Kolega   datum: 18. 1. 2021.

Korisni linkovi

Tražilica

Oglasna ploča

Anketa
Koliko vremena dnevno provodiš na Facebooku?

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju