preskoči na sadržaj
Vijesti

ORGANIZACIJA NASTAVE OD PONEDJELJKA, 8. STUDENOG 2021.

                                                      OBAVIJEST

Poštovani roditelji, dragi učenici,

 

temeljem suglasnosti osnivača škole Zadarske županije i odluke Stožera civilne zaštite Zadarske županije, zbog povoljne epidemiološke situacije u našoj školi, od 8. studenoga 2021. godine nastava će se održavati za sve odjele razredne i predmetne nastave po MODELU A neposredno u školskoj zgradi.

Svi učenici od 5. do 8. razreda obvezni su nositi zaštitne maske prilikom ulaska i izlaska iz školske zgrade, za cijelo vrijeme boravka u školi i u učionici bez obzira na razmak .

Svi učenici razredne nastave od 1. do 4. razreda, pohađaju nastavu u učionicama bez zaštitnih maski, ali su ih obvezni nositi prilikom ulaska i izlaska iz škole i kada koriste zajedničke prostorije koje koriste i učenici iz drugih razrednih odjela (hodnike, sanitarne čvorove i dr.).

Svi učenici obvezni su pridržavati se i dosadašnjih higijenskih i zdravstvenih mjera (dezinfekcija ruku, obvezno mjerenje temperature prije dolaska u školu i pridržavanju predviđenog razmaka za vrijeme velikog i malog odmora)

Posebno molim sve učitelje i roditelje da se pridržavaju svojih obveza u realizaciji predviđenih zdravstvenih i higijenskih mjera.

 

Ravnatelj: Antonio Zubčić
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Kolega   datum: 7. 11. 2021.

Korisni linkovi

Tražilica

Oglasna ploča

Anketa
Koliko vremena dnevno provodiš na Facebooku?

Forum

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju